Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Tel: 0487 - 506733

Mobiel: 06-48372041

info@theetuinappeltern.nl 

Bekijk de website van de Bed and Breakfast Appeltern

Bekijk de website van Tuin Appartement Appeltern

 

Hoogtepunt

Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten. Het is het moment dat de Engelsen

'afternoon tea' noemen, maar wij vooral kennen als High Tea.

 

Met uitzondering van de naam volgen wij in de Theetuin welwillend die verrukkelijke Engelse traditie. Wij serveren thee of koffie, soep, diverse hartige hapjes en sandwiches, scones met clotted cream en jam, brownies en andere zoete hapjes. Alles uit eigen keuken natuurlijk. U zult dan ook begrijpen dat wij u vragen een high tea vooraf te reserveren. Onze High Tea kost €22,50 per persoon.

 

U kunt ook kiezen voor onze luxe High Tea, inclusief een glas Prosecco bij aanvang en extra hartige en zoete hapjes. Deze High Tea kost €27,50 per persoon. 

 

Ook meer dan leuk (en lekker!) voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, jubileum, babyshower, teamuitje of bijvoorbeeld een familiedag.

 

Onze High Tea kan in de winter ook geboekt worden (op zondagen vanaf 2 personen, andere dagen vanaf 10 personen). Wij verwelkomen u dan in onze gezellige Theeschuur. De maximale duur van de high tea is 2.5 uur.

 

Allergie of dieet? Geef dit met je reservering aan ons door. Voor sommige aanpassingen (zoals glutenvrij, lactosevrij, vegan en suikerarm vragen wij een extra €2,00 per high tea)